9 Şubat 2017 Perşembe

Kitap Alışverişim * Ocak 2017

Aslında bir süre kitap alışverişi yapmamaya karar vermiştim. Ancak Sezgin Kaymaz'ın 'Farfara' kitabı bunun dışında diyordum:) Kitap çıkar çıkmaz buradaki kitapçılara gittim, D&R'da dahil hiçbirine gelmemişti henüz. Ben de o zaman internetten alayım bari dedim. Boş yere kargo ücreti ödememek adına yanına da birkaç kitap ekledim:)

Kitaplara kavuşma sürem biraz uzadı ne yazık ki... 29 Ocak'ta sipariş verdim, bugün yani 8 Şubat'ta paket geldi. 
Siparişimin içinde sevgili Ebru'nun tavsiyesi 'Beyaz Tuval' kitabı da vardı. Alışverişimi yine Eganba'dan yaptım. Sipariş ettiğimde kitabın temin süresi 2 gün yazıyordu. Bu süre zarfında iki tez temin süresi uzadığına dair mail aldım. En sonunda da baskısı tükendiği için siparişim iptal edildi. Ama az önce Eganba'nın sitesinde Beyaz Tuval kitabına baktığımda Stokla Sınırlı: 15 Adet yazısı eklemişler, temin süresi 2 gün yazısı da kalkmış. Eganba'ya mesaj yazdım madem 15 adet geldi elinize neden beni bunca gün beklettikten sonra iptal ettiniz diye. Cevaplarını merakla bekliyorum.


Günlerdir heves ve heyecanla beklediğim Farfara
Sezgin Kaymaz'ın okuduğum ilk kitabı Lucky'nin devamı niteliğindeymiş...
Sezgin Kaymaz paylaşımlarım için:

Lucky / Sezgin Kaymaz


D&R turumda ismiyle ilgimi çektiği için alıp arka kapak yazısına göz atıp almayı kafama koyduğum bir kitaptı.


Enver Aysever'in 'Edebiyat Ölmelidir' kitabını çok severek okumuştum, bu kitabından da benzer bir tat alacağımı düşünüyorum.
Enver Aysever paylaşımlarım için:

Isaac 


Kültüy 


Mırk mırkk:)


Keyifli okumalarınız olsun.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder