29 Temmuz 2017 Cumartesi

Eganba Üzdü Beni Yine!

Temmuz ayı içinde ikinci kez Eganba'dan sipariş verdim. Önceki siparişime buradan göz atabilirsiniz. Ancak bu sefer üzdü beni! Şayet ikinci el kitap alışverişi yapmıyorsam kitapların sağlam gelmesi konusunda çok hassas oluyorum. İstediğim sadece sipariş ettiğim kitapların bana hasarsız ulaşması. Maalesef koliden bir kitap kapağı kırık ve eski yüzlü, ilk sayfası kıvrık, yırtık, bir garip geldi. Kolinin içine kitaplar hiçbir koruma olmadan tıkıştırılmış resmen. Öyle şaşırdım ki sadece bir karış boyunda minicik tek parça patpat koymuşlar. Onun kitapları koruması mümkün değil zaten.
Instagram hesabımda kitabın durumunu paylaşınca ertesi gün aradılar. Fazıl'a kitabı geri gönderirsem hasarsız olanıyla değiştireceklerini ve üzgün olduklarını söylemişler. Zaten telafi etmek adına arayacaklarını tahmin etmiştim. Tabii ki kargolarla uğraşmayacağım. Kargoya git, gel, bekle bu süreci bir kez daha yaşamak istemiyorum. Hasarlı kitap kalacak bende. İşte bu yüzden kitaplarımı hakkım olduğu gibi iyi paketlenmiş bir şekilde hasarsız olarak teslim almak istiyorum. Aldığım sıfır ürünü de ikinci el kalitesinde almak istemiyorum. 

Sağdakiler Eganba'dan benim seçtiklerim. Soldaki üstten üç kitap arkadaşımın siparişleri. Alttaki iki kitap, bir defter ise D&R'dan aldıklarım... Onları bir sonraki paylaşımımda bulabilirsiniz:)


Bahsettiğim hasarlı kitap...


Kedili kitaplar videolarıma buradan ulaşabilirsiniz ^-^


Hemen mırk okudum tabii:))



Sevgili Leylak Dalı'nın 'Haziran Okumaları' blog paylaşımına buradan ulaşabilirsiniz. Kitabı oradan not etmiştim:) 


Aziz Nesin 'Okuma Güncesi' kitabını okurken not almıştım diye hatırlıyorum, yanılmıyorsam:)


POE paylaşımlarım için buraya lütfen:)


Sevgi Soysal paylaşımlarım:

Yürümek - Sevgi Soysal

Tante Rosa - Sevgi Soysal



Oğuz Atay paylaşımıma buradan ulaşabilirsiniz. 


Çok merak ediyorum bu kitabı...


Keyifli okumalarınız olsun.

2 yorum:

  1. Güzel kitaplar...Tabii kitaplar hasarsız gelseymiş daha güzel olurmuş.Bol okumalı zamanlar diliyorum size.:)

    YanıtlaSil
  2. Kitapları paketleyenin insafına kalıyor bazen iş. Bana da denk geldi birkaç kez. Kitap ve ağaç sevmeyen insanlar olduklarını düşünürüm ben hep....

    YanıtlaSil